Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jantaiten F.C. (307997) - Sí lo sé no juego (314791) » 100859816: T19/J12/VII

Liga 100859816 Información oficial sobre el partido 100859816 en Hattrick

24.02.2007 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 12 / VII.287 (38323)

Flandys F.C. Alineación oficial del equipo 'Flandys F.C.' en el partido 1 - 1 Racin de santande Alineación oficial del equipo 'Racin de santande' en el partido
0 - 1 Marcus Eskerod (48')
Jürgen Pinzenöhler (63') 1 - 1
Flandys F.C. Alineación oficial del equipo 'Flandys F.C.' en el partido 1 - 1 Racin de santande Alineación oficial del equipo 'Racin de santande' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Flandys F.C. Alineación oficial del equipo 'Flandys F.C.' en el partido 0 - 2 Racin de santande Alineación oficial del equipo 'Racin de santande' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flandys F.C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 63 una excel·lent centrada de Jerzy Zwarycz va arribar a Jürgen Pinzenöhler, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Flandys va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Selwyn Vooijs va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rafael Basoa Rivas.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 23 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Tiberiu Ilie se sentia fresc com una rosa.

Racin de santande

Goles Goles

  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): santande agafava avantatge al minut 48 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Marcus Eskerod amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de santande va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alessandro Baiocchi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Yiorgos Leontokardos quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 219 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Nuno Flores va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Fredrik Lannermo, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Es duien 43 minuts de partit jugats quan Aage Steenberger va estar a punt de posar per davant a santande amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Amadou Niane va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Yiorgos Leontokardos va marcar al minut 71 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Nuno Flores que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Víctor Roses Ferrer que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Marcos Margarit ocupà el lloc d'en Álvaro Dávila al 38 minuts, dos minuts després que el jugador de santande quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.