Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Marihuana (800527) - CF Banyeres 1924 (772385) » 100858862: T19/J14/VII

Liga 100858862 Información oficial sobre el partido 100858862 en Hattrick

10.03.2007 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 14 / VII.270 (38306)

FC Marihuana Alineación oficial del equipo 'FC Marihuana' en el partido 1 - 4 herculesmania Alineación oficial del equipo 'herculesmania' en el partido
0 - 1 Vasile Corcodel (8')
Kim Eglund (51') 1 - 1
1 - 2 Vasile Corcodel (76')
1 - 3 Vasile Corcodel (80')
1 - 4 Hudson Mooney (89')
FC Marihuana Alineación oficial del equipo 'FC Marihuana' en el partido 1 - 4 herculesmania Alineación oficial del equipo 'herculesmania' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Marihuana Alineación oficial del equipo 'FC Marihuana' en el partido 2 - 2 herculesmania Alineación oficial del equipo 'herculesmania' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,7 % 34,8 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Marihuana

Goles Goles

  • 113 Minuto 51 (Gol por la derecha): Després de 51 minuts de partit, Kim Eglund igualava per Marihuana en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Andre Mølgaard va estar a punt de marcar al minut 9 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 el Marihuana va posar setge sobre la defensa central visitant però en Andre Mølgaard no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Andre Mølgaard va estar a punt d'empatar per a Marihuana quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Javier Rolón va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Biagio Porcelli! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Alfredo Arroio va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Marihuana estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

herculesmania

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador de herculesmania Vasile Corcodel va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 8 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 106 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Vasile Corcodel sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 76 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.
  • 180 Minuto 80 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Vasile Corcodel de herculesmania va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 3 per als visitants al minut 80.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Hudson Mooney de herculesmania l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip herculesmania Franco Zaccaria quasi marca al minut 3 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Hudson Mooney l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Joni Anttinen després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Carlos Cabeça va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vasile Corcodel de herculesmania va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Hudson Mooney de herculesmania va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vito Laudani de herculesmania va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Franco Zaccaria.