Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Núvol's Club (124163) - Balonazos F.C. (314120) » 100856962: T19/J3/VII

Liga 100856962 Información oficial sobre el partido 100856962 en Hattrick

23.12.2006 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 3 / VII.237 (38273)

El Pozo Murcia Alineación oficial del equipo 'El Pozo Murcia' en el partido 2 - 2 Losacio de Alba CF Alineación oficial del equipo 'Losacio de Alba CF' en el partido
0 - 1 Patrizio Modafferi (16')
Virgilio La Rocca (32') 1 - 1
1 - 2 Mariano Anguita (68')
Anthony Lauer (75') 2 - 2
El Pozo Murcia Alineación oficial del equipo 'El Pozo Murcia' en el partido 2 - 2 Losacio de Alba CF Alineación oficial del equipo 'Losacio de Alba CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Pozo Murcia Alineación oficial del equipo 'El Pozo Murcia' en el partido 1 - 1 Losacio de Alba CF Alineación oficial del equipo 'Losacio de Alba CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,6 % 37,3 % 32,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Pozo Murcia

Goles Goles

  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Murcia va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Virgilio La Rocca va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els jugadors del Murcia amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 75, deixant Anthony Lauer en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): Javier Arretxe hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Virgilio La Rocca havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Murcia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Timofejs Vesmiņš en un 1 contra 1 amb el porter Antonio Sánchez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Annunziato Paciotti.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Virgilio La Rocca de Murcia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Losacio de Alba CF

Goles Goles

  • 174 Minuto 16 (Gol de penalti): Quan passaven 16 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Losacio. En Patrizio Modafferi va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Losacio va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 68. Mariano Anguita va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Losacio va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 78, quan Srecko Jevdjevic va quedar-se sol davant el porter Sérgio Castelo Branco, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, un refús desafortunat de Sérgio Castelo Branco, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però David Zöchling no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marco Sales de Losacio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anders Loft de Losacio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Anders Loft va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Constancio Alcarria.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Per Alexandersson va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.