Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El milagro de pakinto (490527) - amuntllevant (440119) » 100854621: T19/J4/VII

Liga 100854621 Información oficial sobre el partido 100854621 en Hattrick

30.12.2006 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 4 / VII.195 (38231)

El milagro de pakinto Alineación oficial del equipo 'El milagro de pakinto' en el partido 4 - 0 amuntllevant Alineación oficial del equipo 'amuntllevant' en el partido
Jorge Camasa (5') 1 - 0
Frank Berg Briese (17') 2 - 0
Frank Berg Briese (33') 3 - 0
Manolo Ocón (71') 4 - 0
El milagro de pakinto Alineación oficial del equipo 'El milagro de pakinto' en el partido 4 - 0 amuntllevant Alineación oficial del equipo 'amuntllevant' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El milagro de pakinto Alineación oficial del equipo 'El milagro de pakinto' en el partido 0 - 1 amuntllevant Alineación oficial del equipo 'amuntllevant' en el partido
Tiene mucha potra 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,9 % 0,3 % 92,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El milagro de pakinto

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Passats 5 minuts, Jorge Camasa, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. milagro es posava per davant!
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): En Frank Berg Briese va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Frank Berg Briese va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, milagro, al minut 33. El marcador va canviar a 3 - 0.
  • 143 Minuto 71 (Gol de contra por la derecha): El jugador Manolo Ocón de milagro es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 29 (Ocasión de falta): Al minut 29, Nicky Nellemose gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 53 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Manolo Ocón, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manolo Ocón de milagro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 43 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del milagro puguin veure en Jorge Camasa jugant de nou; ja que al minut 43 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Manolo Ocón el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

amuntllevant

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Antonis Stamoulis la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de amuntllevant havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 56 en Jørn Nellemann va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Murat Abolhassan Musa va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Andreas Palmstrand la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de amuntllevant havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Al minut 72 de partit, el jugador Henri Mastomäki de amuntllevant es va lesionar lleugerament però va poder continuar.