Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alfa Interiores II (486131) - Anubis Team (491068) » 100852664: T19/J5/VII

Liga 100852664 Información oficial sobre el partido 100852664 en Hattrick

06.01.2007 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 5 / VII.160 (38196)

Alfa Interiores II Alineación oficial del equipo 'Alfa Interiores II' en el partido 1 - 0 No-t-fie Alineación oficial del equipo 'No-t-fie' en el partido
Iuri Coviello (78') 1 - 0
Alfa Interiores II Alineación oficial del equipo 'Alfa Interiores II' en el partido 1 - 0 No-t-fie Alineación oficial del equipo 'No-t-fie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Alfa Interiores II Alineación oficial del equipo 'Alfa Interiores II' en el partido 5 - 0 No-t-fie Alineación oficial del equipo 'No-t-fie' en el partido
Es un cenizo 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alfa Interiores II

Goles Goles

  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Interiores, atacant per l'esquerra al minut 78, va aprofitar el magnífic llançament de Iuri Coviello per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Andrea Di Francesco va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Interiores va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Brian Steen Jacobsen en un 1 contra 1 amb el porter Jorge García Escudero, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Interiores per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 60, quan Andrea Di Francesco va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Brian Steen Jacobsen va estar a punt d'avançar els locals al minut 69 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 234 Minuto 87 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 87 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Bo Steinmeijer estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kris Beck.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kris Beck va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Interiores va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Patrik Stjernquist, jugador de Interiores, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 86. Alfred Bastiaansen, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

No-t-fie

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): No-t-fie va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Thys Koppers va quedar-se sol davant el porter Denny Waterman, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Brito Neves.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): Robert Czepiński de No-t-fie va abandonar el terreny de joc després de 11 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Rafael Chávez Gutiérrez va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del No-t-fie puguin veure en Urbano Fazzari jugant de nou; ja que al minut 77 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Adolfo Gorris el va substituir sense tenir temps d'escalfar.