Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el_trastolillu (800179) - Piñeiro Galaxys Ordes (308359) » 100851875: T19/J3/VII

Liga 100851875 Información oficial sobre el partido 100851875 en Hattrick

23.12.2006 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 3 / VII.146 (38182)

el_trastolillu Alineación oficial del equipo 'el_trastolillu' en el partido 1 - 0 Capoeira´s Team Alineación oficial del equipo 'Capoeira´s Team' en el partido
Josselin Guiheneuf (89') 1 - 0
el_trastolillu Alineación oficial del equipo 'el_trastolillu' en el partido 1 - 0 Capoeira´s Team Alineación oficial del equipo 'Capoeira´s Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
el_trastolillu Alineación oficial del equipo 'el_trastolillu' en el partido 0 - 1 Capoeira´s Team Alineación oficial del equipo 'Capoeira´s Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el_trastolillu

Goles Goles

  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip el_trastolillu va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Josselin Guiheneuf va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Vaikundaraman Lal va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de el_trastolillu que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 45 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de el_trastolillu va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Michele Colazzo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Michele Colazzo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): El jugador de el_trastolillu Arturo Campos va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jonas Rubinke va entrar en el seu lloc.

Capoeira´s Team

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Capoeira´s que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sergio Sepúlveda, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): En Pablo Barrionuevo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Es duien 63 minuts de partit jugats quan Pablo Barrionuevo va estar a punt de posar per davant a Capoeira´s amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mattias Nilsson va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Gabriel Humberto Aguilera quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Fabián Escobar de Capoeira´s amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcos Romero de Capoeira´s va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.