Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CHUKUPLAMBA (311005) - Villalba Z (778542) » 100849281: T19/J13/VII

Liga 100849281 Información oficial sobre el partido 100849281 en Hattrick

03.03.2007 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 13 / VII.99 (38135)

Pachanga Team Alineación oficial del equipo 'Pachanga Team' en el partido 2 - 0 Biturbo encinacorba Alineación oficial del equipo 'Biturbo encinacorba' en el partido
Aslan Tavgaç (35') 1 - 0
Christophe Grandin (39') 2 - 0
Pachanga Team Alineación oficial del equipo 'Pachanga Team' en el partido 2 - 0 Biturbo encinacorba Alineación oficial del equipo 'Biturbo encinacorba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pachanga Team Alineación oficial del equipo 'Pachanga Team' en el partido 2 - 0 Biturbo encinacorba Alineación oficial del equipo 'Biturbo encinacorba' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pachanga Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Aslan Tavgaç de Pachanga aconseguir un gol al minut 35 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Christophe Grandin de Pachanga va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Frederick Gaskins va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Patrick Sailer va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pachanga se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Patrick Sailer es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Patrick Sailer.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Patrick Sailer de Pachanga per doble groga al minut 80.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 13 (Tirita (médico)): Patrick Sailer es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 092 Minuto 73 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Pachanga puguin veure en Christophe Grandin jugant de nou; ja que al minut 73 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Milán Vadicska el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Biturbo encinacorba

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Arian Vander Vekens quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luigi Negri de encinacorba la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Khye Pomgia de encinacorba es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Arian Vander Vekens no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.