Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arkania Flames (799532) - Marvelus Team (117803) » 100848689: T19/J7/VII

Liga 100848689 Información oficial sobre el partido 100848689 en Hattrick

20.01.2007 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 7 / VII.89 (38125)

Tamos Petaos Alineación oficial del equipo 'Tamos Petaos' en el partido 0 - 2 The Seminal Brothers Alineación oficial del equipo 'The Seminal Brothers' en el partido
0 - 1 Sulaiman Alam El-Akil (27')
0 - 2 Tijmen van Adelsbergen (37')
Tamos Petaos Alineación oficial del equipo 'Tamos Petaos' en el partido 0 - 2 The Seminal Brothers Alineación oficial del equipo 'The Seminal Brothers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tamos Petaos Alineación oficial del equipo 'Tamos Petaos' en el partido 2 - 1 The Seminal Brothers Alineación oficial del equipo 'The Seminal Brothers' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tamos Petaos

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Edoardo Muccioli del Petaos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Petaos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Edoardo Muccioli la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Ramón Bossio no oblidarà el que li va passar durant el minut 66. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Leszek Sidorczuk de Petaos es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 67, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Cyril Grundheber va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Petaos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

The Seminal Brothers

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): En Sulaiman Alam El-Akil donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 27 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Tijmen van Adelsbergen de TSB va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Ponce de León.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Rubén Marco de TSB va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tijmen van Adelsbergen.