Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Capacidad de Ariana (119709) - Gatazos (441291) » 100847089: T19/J11/VII

Liga 100847089 Información oficial sobre el partido 100847089 en Hattrick

17.02.2007 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 11 / VII.60 (38096)

Almahà Ben Jové F.C. Alineación oficial del equipo 'Almahà Ben Jové F.C.' en el partido 3 - 1 Hordas de la infraoscuridad Alineación oficial del equipo 'Hordas de la infraoscuridad' en el partido
0 - 1 Ovidio Marroquín (16')
Janne Kurkijärvi (33') 1 - 1
Eric Tessier (37') 2 - 1
Augusto Bonilla (66') 3 - 1
Almahà Ben Jové F.C. Alineación oficial del equipo 'Almahà Ben Jové F.C.' en el partido 3 - 1 Hordas de la infraoscuridad Alineación oficial del equipo 'Hordas de la infraoscuridad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Almahà Ben Jové F.C. Alineación oficial del equipo 'Almahà Ben Jové F.C.' en el partido 6 - 0 Hordas de la infraoscuridad Alineación oficial del equipo 'Hordas de la infraoscuridad' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almahà Ben Jové F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al ABJ una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Janne Kurkijärvi, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 33.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els seguidors del ABJ contenien la respiració mentre en Eric Tessier s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): ABJ va augmentar la diferència quan Augusto Bonilla no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Eric Tessier va intentar anar-se'n per velocitat al minut 40 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En José María Cavalcanti, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Eric Tessier va estar a punt de sentenciar el partit al minut 74, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Massimo Sciortino es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio González Rodriguez de ABJ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Hordas de la infraoscuridad

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Ovidio Marroquín que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Raúl Ruiz de infraoscuridad, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 78 (Lesión grave): Mirsad Marinšek, de infraoscuridad, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Pirmin Grossrieder el va substituir.