Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sólo se vive una vez (993529) - Dozon (314238) » 100846423: T19/J14/VII

Liga 100846423 Información oficial sobre el partido 100846423 en Hattrick

10.03.2007 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 14 / VII.48 (38084)

Coti Yon Alineación oficial del equipo 'Coti Yon' en el partido 1 - 1 Kalifa FC Alineación oficial del equipo 'Kalifa FC' en el partido
Dorinel Stucan (82') 1 - 0
1 - 1 Claude Bachelot (90')
Coti Yon Alineación oficial del equipo 'Coti Yon' en el partido 1 - 1 Kalifa FC Alineación oficial del equipo 'Kalifa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Coti Yon Alineación oficial del equipo 'Coti Yon' en el partido 6 - 0 Kalifa FC Alineación oficial del equipo 'Kalifa FC' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coti Yon

Goles Goles

  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Coti contenien la respiració mentre en Dorinel Stucan s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Coti va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Bernardo Ruiz en un 1 contra 1 amb el porter Yves Bemer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Gustavo Bulhosa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Coti se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Irigoyen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Przemysław Budka va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Coti va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ignacio Wittemberg ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 72 (Ocasión de falta): Amb 72 minuts disputats, Oz Aizenman gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Yves Bemer va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Dorinel Stucan gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Yves Bemer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): João Coimbra de Coti va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Irigoyen de Coti va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75 del partit, Ignacio Irigoyen de l'equip Coti, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Ignacio Wittemberg de Coti va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Kalifa FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): Claude Bachelot va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Kalifa i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 78 (Ocasión de falta): En Claude Bachelot va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 78. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lauri Tervakangas de Kalifa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Yves Bemer va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Kalifa estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Dionisio Farjat va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pierre García.