Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Olula (48685) - Sólo se vive una vez (993529) » 100846422: T19/J13/VII

Liga 100846422 Información oficial sobre el partido 100846422 en Hattrick

03.03.2007 15:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 13 / VII.48 (38084)

Camaron Team Alineación oficial del equipo 'Camaron Team' en el partido 0 - 2 Coti Yon Alineación oficial del equipo 'Coti Yon' en el partido
0 - 1 Teemu Lempinen (5')
0 - 2 Iisakki Niemi (13')
Camaron Team Alineación oficial del equipo 'Camaron Team' en el partido 0 - 2 Coti Yon Alineación oficial del equipo 'Coti Yon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Camaron Team Alineación oficial del equipo 'Camaron Team' en el partido 0 - 3 Coti Yon Alineación oficial del equipo 'Coti Yon' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Camaron Team

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 29 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 29 amb una falta ben llançada per en Josep Bruguera, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Passaven 66 minuts quan Jolyon Klomp des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ariel Hucz de Camaron va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Casiopeo Ferreres de Camaron va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 1 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Jolyon Klomp que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Coti Yon

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Teemu Lempinen va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 136 Minuto 13 (Gol evento especial inexperiencia rival): Pedro Lamar va deixar patent la seva inexperiència al minut 13, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Iisakki Niemi va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 2 per a Coti.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ignacio Wittemberg va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ivano Settelen va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en John Thomas.
  • 095 Minuto 57 (Lesión): Coti es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Rune Faaborg no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Dorinel Stucan al camp.