Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Madroñal FC (314371) - PB Rayo Murciano (433855) » 100842483: T19/J8/VI

Liga 100842483 Información oficial sobre el partido 100842483 en Hattrick

27.01.2007 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 8 / VI.1002 (15320)

Euroverdolagas Alineación oficial del equipo 'Euroverdolagas' en el partido 2 - 1 noitebra_fc Alineación oficial del equipo 'noitebra_fc' en el partido
Hans-Georg Klein (3') 1 - 0
Carlos Igual (78') 2 - 0
2 - 1 Ramon Baggen (86')
Euroverdolagas Alineación oficial del equipo 'Euroverdolagas' en el partido 2 - 1 noitebra_fc Alineación oficial del equipo 'noitebra_fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Euroverdolagas Alineación oficial del equipo 'Euroverdolagas' en el partido 1 - 3 noitebra_fc Alineación oficial del equipo 'noitebra_fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,5 % 2,1 % 82,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Euroverdolagas

Goles Goles

  • 108 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 3, en Wade Seay la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Hans-Georg Klein que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Euroverdolagas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Carlos Igual va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Peter Wilmar.
  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dobrosav Slović de Euroverdolagas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 27 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dobrosav Slović de Euroverdolagas va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

noitebra_fc

Goles Goles

  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): noitebra_fc van mostrar una bona compenetració quan al minut 86 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ramon Baggen va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): Eric Stüttgenhof hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Thijs Rijvers havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 76, en un 1 contra 1 amb el porter, però Damianos Papavassiliou va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Roberto Galán des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Magnus Liland per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 77, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lauri Möttönen de noitebra_fc va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 15 (Lesión): El jugador de noitebra_fc Lauri Möttönen va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jesús Sueiro va entrar en el seu lloc.