Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Visions of Atlantis (121549) - trincaires (492742) » 100841083: T19/J9/VI

Liga 100841083 Información oficial sobre el partido 100841083 en Hattrick

03.02.2007 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 9 / VI.977 (15295)

Visions of Atlantis Alineación oficial del equipo 'Visions of Atlantis' en el partido 2 - 2 De Metallica Alineación oficial del equipo 'De Metallica' en el partido
Anders Bertilsson (14') 1 - 0
1 - 1 Adriano Menegati (38')
Burç Süphan (41') 2 - 1
2 - 2 Paavel Makke (68')
Visions of Atlantis Alineación oficial del equipo 'Visions of Atlantis' en el partido 2 - 2 De Metallica Alineación oficial del equipo 'De Metallica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Visions of Atlantis Alineación oficial del equipo 'Visions of Atlantis' en el partido 1 - 3 De Metallica Alineación oficial del equipo 'De Metallica' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Visions of Atlantis

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Atlantis prenia la batuta de l'encontre al minut 14, quan en Anders Bertilsson va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Corria el minut 41 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Burç Süphan, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Gilesindo Reole de Atlantis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Poveda es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Burç Süphan de Atlantis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Magnus Håkansson de Atlantis va abandonar el terreny de joc després de 43 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Léon Buisine va entrar en el seu lloc.

De Metallica

Goles Goles

  • 164 Minuto 38 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Adriano Menegati marqués l'empat. Al minut 38 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Paavel Makke que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Geoffrey Bloomfield va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Paavel Makke rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 260 Minuto 59 (Ocasión de falta): En Adriano Menegati va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 64 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Fernand Maciejewski va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 270 Minuto 69 (Ocasión de falta): Adriano Menegati va xutar magistralment una falta al minut 69 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Johannes Rönkä va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cristiano Cioni de Metallica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Guido Gianola va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Gebhard Taxacher.
  • 095 Minuto 75 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Fernand Maciejewski va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Dominik Schönböcken.