Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bretolàs F.C. (125833) - xD4RKSx (434746) » 100834139: T19/J8/VI

Liga 100834139 Información oficial sobre el partido 100834139 en Hattrick

27.01.2007 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 8 / VI.853 (15171)

Racing Alcobendas Alineación oficial del equipo 'Racing Alcobendas' en el partido 3 - 0 Mantis Del Xtubo Alineación oficial del equipo 'Mantis Del Xtubo' en el partido
Juan Rubiño Martín (41') 1 - 0
Milad van der Burgt (47') 2 - 0
Salvador Bautista (51') 3 - 0
Racing Alcobendas Alineación oficial del equipo 'Racing Alcobendas' en el partido 3 - 0 Mantis Del Xtubo Alineación oficial del equipo 'Mantis Del Xtubo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Alcobendas Alineación oficial del equipo 'Racing Alcobendas' en el partido 1 - 0 Mantis Del Xtubo Alineación oficial del equipo 'Mantis Del Xtubo' en el partido
Tiene suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Alcobendas

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Juan Rubiño Martín va donar a Alcobendas un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 139 Minuto 47 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Milad van der Burgt va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Piotr Krysiuk.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Alcobendas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Salvador Bautista progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Chetsada Tonvisit va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Milad van der Burgt del Alcobendas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 41 (Ocasión de falta): Amb 41 minuts disputats, Salvador Bautista gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Udon Areethai va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Grégoire Comets per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Udon Areethai va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Grégoire Comets.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mattes Strodl de Alcobendas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): El jugador de Alcobendas Chetsada Tonvisit va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Mattes Strodl va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 76 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Yury Krivelev va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Hemmo Polzer.

Mantis Del Xtubo

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tico Veling de Mantis es va emportar una amonestació al minut 2 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Tico Veling se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mick Bagger Frandsen de Mantis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 62 (Tirita (médico)): Semblava que Angelo Romero de Torres s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.