Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dimarlos FC (121182) - los cristianos del infierno (120258) » 100833487: T19/J13/VI

Liga 100833487 Información oficial sobre el partido 100833487 en Hattrick

03.03.2007 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 13 / VI.841 (15159)

Ñaanuell's-Lab Raga Club Alineación oficial del equipo 'Ñaanuell's-Lab Raga Club' en el partido 2 - 2 San José Obrero Alineación oficial del equipo 'San José Obrero' en el partido
0 - 1 Jorge Boti (18')
Renzo Baiesi (38') 1 - 1
Billie Holt (38') 2 - 1
2 - 2 Ebbo Hielsche (82')
Ñaanuell's-Lab Raga Club Alineación oficial del equipo 'Ñaanuell's-Lab Raga Club' en el partido 2 - 2 San José Obrero Alineación oficial del equipo 'San José Obrero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ñaanuell's-Lab Raga Club Alineación oficial del equipo 'Ñaanuell's-Lab Raga Club' en el partido 3 - 0 San José Obrero Alineación oficial del equipo 'San José Obrero' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ñaanuell's-Lab Raga Club

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Labraga una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Renzo Baiesi, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 38.
  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Labraga va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Billie Holt va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Valerio Cedrés. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, Ginés Maestro gairebé va marcar per a Labraga des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El Labraga ho intentava per la dreta per mitjà de Carl ''Joppis'' Hjalmarsson, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Renzo Baiesi del Labraga ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 5 (Tirita (médico)): Valerio Cedrés va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Labraga es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): Thomas Gustavsson de Labraga va abandonar el terreny de joc després de 45 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Silvestre Santiso va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Thomas Gustavsson ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

San José Obrero

Goles Goles

  • 170 Minuto 18 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Jorge Boti al minut 18 va permetre a Obrero prendre avantatge per 0 - 1.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Ebbo Hielsche que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 17 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Patrik Jelmini va superar els defenses rivals per velocitat al minut 17 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 241 Minuto 45 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Obrero va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Richard Asperg va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Elias Jörgensson de Obrero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Han-Kyoung Chun de Obrero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 81 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Patrik Jelmini, jugador de Obrero, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 81. Jorge Urrupaín, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.