Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Cantera de Lezama (489330) - Ram Joventut (440865) » 100831833: T19/J6/VI

Liga 100831833 Información oficial sobre el partido 100831833 en Hattrick

13.01.2007 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 6 / VI.812 (15130)

At.Alcasserense Alineación oficial del equipo 'At.Alcasserense' en el partido 4 - 0 Vuelve Gaitas Alineación oficial del equipo 'Vuelve Gaitas' en el partido
Lauri Fagerholm (38') 1 - 0
Per Öhrstad (38') 2 - 0
Aurelio Quelle (61') 3 - 0
José María Arguello (67') 4 - 0
At.Alcasserense Alineación oficial del equipo 'At.Alcasserense' en el partido 4 - 0 Vuelve Gaitas Alineación oficial del equipo 'Vuelve Gaitas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
At.Alcasserense Alineación oficial del equipo 'At.Alcasserense' en el partido 2 - 0 Vuelve Gaitas Alineación oficial del equipo 'Vuelve Gaitas' en el partido
Tiene suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At.Alcasserense

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): At.Alcasserense va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 38 Lauri Fagerholm va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): At.Alcasserense va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Per Öhrstad va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): At.Alcasserense va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Aurelio Quelle va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67, At.Alcasserense va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José María Arguello, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a At.Alcasserense per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Aurelio Quelle, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 235 Minuto 66 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En José María Arguello, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, José María Arguello gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Francesco Andreani va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Aurelio Quelle. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Vuelve Gaitas

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Vuelve que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Paolo Sarti, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 75, quan un error defensiu va deixar Hone Watson completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guillaume Auzanneau de Vuelve la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.