Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Gran Juventus (779666) - la elipa CF (309553) » 100830611: T19/J8/VI

Liga 100830611 Información oficial sobre el partido 100830611 en Hattrick

27.01.2007 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 8 / VI.790 (15108)

kkpp Alineación oficial del equipo 'kkpp' en el partido 3 - 0 Atletico Brondby Alineación oficial del equipo 'Atletico Brondby' en el partido
Janko Medjedovic (4') 1 - 0
Janko Medjedovic (49') 2 - 0
David Sosa (83') 3 - 0
kkpp Alineación oficial del equipo 'kkpp' en el partido 3 - 0 Atletico Brondby Alineación oficial del equipo 'Atletico Brondby' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kkpp Alineación oficial del equipo 'kkpp' en el partido 1 - 0 Atletico Brondby Alineación oficial del equipo 'Atletico Brondby' en el partido
Tiene suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kkpp

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a kkpp va ser Janko Medjedovic.
  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Miguel Condeixa arribés a peus de Janko Medjedovic, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a kkpp el 2 - 0.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 83, Miguel Condeixa va pentinar un córner cap al segon pal que David Sosa va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Alejandro Ascarrunz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): Rasmus Carlsen va sorprendre Ignacio Ponga amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Rui Manuel Pacheco va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rasmus Carlsen de kkpp va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El kkpp ho intentava per la dreta per mitjà de Miguel Condeixa, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Passaven 87 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alejandro Villaver va rematar alt.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alejandro Ascarrunz de kkpp va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francis Fanget.
  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Tomas Transtad de kkpp va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Atletico Brondby

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 57 (Ocasión de contra de falta): Atletico van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 57 que va acabar amb una falta; el xut posterior de José González no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En José Ramón Pacho va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Rui Manuel Pacheco de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Udi Wald va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Simeón das Maus de Salas.