Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

juventus de purins (310360) - Florencia VC (774180) » 100816981: T19/J3/VI

Liga 100816981 Información oficial sobre el partido 100816981 en Hattrick

23.12.2006 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 3 / VI.547 (14865)

Los Ancestrales Alineación oficial del equipo 'Los Ancestrales' en el partido 1 - 2 R.C.D Notthingam Por Alineación oficial del equipo 'R.C.D Notthingam Por ' en el partido
Hendrick van Eindhoven (17') 1 - 0
1 - 1 Marcos Alzamora (24')
1 - 2 Marcos Alzamora (70')
Los Ancestrales Alineación oficial del equipo 'Los Ancestrales' en el partido 1 - 2 R.C.D Notthingam Por Alineación oficial del equipo 'R.C.D Notthingam Por ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Ancestrales Alineación oficial del equipo 'Los Ancestrales' en el partido 1 - 0 R.C.D Notthingam Por Alineación oficial del equipo 'R.C.D Notthingam Por ' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Ancestrales

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Hendrick van Eindhoven va donar a Ancestral un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 109 Minuto 70 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Frank Berns se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Marcos Alzamora que va anotar el 1 - 2 per a Notthingam sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Ancestral per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Samuel Basquit, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 56 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Vinicio Ibarra va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 56 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Josef Mayr s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Ancestral es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Eko Santoso Aliyudin no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Vesa Dorofejeff al camp.

R.C.D Notthingam Por

Goles Goles

  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 24 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Marcos Alzamora de Notthingam marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Notthingam, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En Piet-Hein Hadders va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Fatjó de Notthingam es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcos Alzamora de Notthingam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.