Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lincex (122055) - guadalquivir mns 17 (118712) » 100809379: T19/J7/VI

Liga 100809379 Información oficial sobre el partido 100809379 en Hattrick

20.01.2007 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 7 / VI.411 (14729)

Picados Alineación oficial del equipo 'Picados' en el partido 0 - 1 Ametlla de Merola F.C. Alineación oficial del equipo 'Ametlla de Merola F.C.' en el partido
0 - 1 Mikael Rosenner (75')
Picados Alineación oficial del equipo 'Picados' en el partido 0 - 1 Ametlla de Merola F.C. Alineación oficial del equipo 'Ametlla de Merola F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Picados Alineación oficial del equipo 'Picados' en el partido 1 - 6 Ametlla de Merola F.C. Alineación oficial del equipo 'Ametlla de Merola F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Picados

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a Picados per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alessandro Vidotto, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Picados va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fadil Abdel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mikael Rosenner.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Picados va estar a punt de posar-se per davant al minut 57 però Xabier Zaballa va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Xabier Zaballa va estar a punt d'avançar els locals al minut 68 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Rajmund Odwrot de Picados va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Ametlla de Merola F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 75 (Gol de penalti): Ametlla va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Mikael Rosenner va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Alejandro Alcocer va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Herbert Fesquet, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Es duien 43 minuts de partit jugats quan Jadran Najman va estar a punt de posar per davant a Ametlla amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Herbert Fesquet va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): Al minut 67, Tan Lai-Man de Ametlla va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Mikael Rosenner de Ametlla va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Eduard Cerrutti va prendre el seu rol al minut 83.