Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mariobros (123507) - CD FoSkY (436595) » 100805014: T19/J7/VI

Liga 100805014 Información oficial sobre el partido 100805014 en Hattrick

20.01.2007 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 7 / VI.333 (14651)

Rorritos Buen rollo Alineación oficial del equipo 'Rorritos Buen rollo' en el partido 1 - 1 galactics de lleida Alineación oficial del equipo 'galactics de lleida' en el partido
0 - 1 Michael Eitler (12')
Göran Stensson (31') 1 - 1
Rorritos Buen rollo Alineación oficial del equipo 'Rorritos Buen rollo' en el partido 1 - 1 galactics de lleida Alineación oficial del equipo 'galactics de lleida' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rorritos Buen rollo Alineación oficial del equipo 'Rorritos Buen rollo' en el partido 0 - 2 galactics de lleida Alineación oficial del equipo 'galactics de lleida' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rorritos Buen rollo

Goles Goles

  • 135 Minuto 31 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Göran Stensson de Rorritos va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): El Rorritos va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Pablo Ortiz Fernández la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Rorritos van sortir al contraatac al minut 40, però Göran Stensson va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Garcia de Rorritos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Frederic Pàmies de Rorritos es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jordi Salvany va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ramiro Porcel.

galactics de lleida

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a galactics prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Michael Eitler.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): Günter Undusk hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Valentino Colalongo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Veikko Kvick va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): galactics va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 52, quan Rocco Bengtsson va quedar-se sol davant el porter Yehezkel Talpaz, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Günter Undusk de galactics la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Michael Eitler.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Mauro Dalza no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.