Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barcela C.F. (119821) - Atl. Heineken (312814) » 100801240: T19/J3/VI

Liga 100801240 Información oficial sobre el partido 100801240 en Hattrick

23.12.2006 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 3 / VI.266 (14584)

The cateators Alineación oficial del equipo 'The cateators' en el partido 1 - 1 Atl. Heineken Alineación oficial del equipo 'Atl. Heineken ' en el partido
Jordy Slootheer (73') 1 - 0
1 - 1 Gustavo Cubero (78')
The cateators Alineación oficial del equipo 'The cateators' en el partido 1 - 1 Atl. Heineken Alineación oficial del equipo 'Atl. Heineken ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The cateators Alineación oficial del equipo 'The cateators' en el partido 2 - 1 Atl. Heineken Alineación oficial del equipo 'Atl. Heineken ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The cateators

Goles Goles

  • 117 Minuto 73 (Gol evento especial cansancio): Un Víctor Coto visiblement cansat va regalar una pilota magnífica al jugador del cateators Jordy Slootheer que, sol davant el porter, va deixar el marcador 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Trucios va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 235 Minuto 31 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Rickey Scroggins de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): cateators va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rickey Scroggins va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lionel Douay.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Reno Alboncio va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de cateators se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mike Schroeder va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): cateators per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 81, quan Mike Schroeder va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Atl. Heineken

Goles Goles

  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Heineken van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 78, quan Gustavo Cubero va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): Heineken van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 34 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Stefano Pomatta no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En Víctor Coto va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Es duien 87 minuts de partit jugats quan Stefano Pomatta va estar a punt de posar per davant a Heineken amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Joel Kohli va impedir un gol cantat.