Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C. D. Eldense (119157) - Real Balate club de fútbol (119090) » 100795814: T19/J5/VI

Liga 100795814 Información oficial sobre el partido 100795814 en Hattrick

06.01.2007 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 5 / VI.169 (14487)

atletico de madrid1 Alineación oficial del equipo 'atletico de madrid1' en el partido 1 - 1 F.C. Nacheros Alineación oficial del equipo 'F.C. Nacheros' en el partido
0 - 1 Miguel Vich (83')
Jarl Månsson (86') 1 - 1
atletico de madrid1 Alineación oficial del equipo 'atletico de madrid1' en el partido 1 - 1 F.C. Nacheros Alineación oficial del equipo 'F.C. Nacheros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
atletico de madrid1 Alineación oficial del equipo 'atletico de madrid1' en el partido 1 - 5 F.C. Nacheros Alineación oficial del equipo 'F.C. Nacheros' en el partido
Tiene un resultado normal 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico de madrid1

Goles Goles

  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els jugadors del atletico amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 86, deixant Jarl Månsson en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Biser Angelov va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): Al minut 22, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Kohuru Greenwood del atletico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Matteo Adamo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de atletico se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stefan Murken de atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Després de 34 minuts jugats, Biser Angelov es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Nicola Montalbano.

F.C. Nacheros

Goles Goles

  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Miguel Vich va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Alberto Aillón de Nacheros, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Nacheros que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Miguel Vich, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Miguel Alvarez de Nacheros, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 72, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Miguel Alvarez va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gustav Sørensen va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kimmo Kina de Nacheros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ovidiu Radu.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paco del Valle de Nacheros es va guanyar la targeta groga merescudament.