Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Petagoras FC (48462) - PereBufet Team (313851) » 100784853: T19/J10/V

Liga 100784853 Información oficial sobre el partido 100784853 en Hattrick

10.02.2007 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 10 / V.229 (5742)

Petagoras FC Alineación oficial del equipo 'Petagoras FC' en el partido 0 - 4 Calduchos FC Alineación oficial del equipo 'Calduchos FC' en el partido
0 - 1 Björn Paulsson (13')
0 - 2 Vasco Sánchez Cuberes (50')
0 - 3 Uffe Sønksen (66')
0 - 4 Antonio Fernández (83')
Petagoras FC Alineación oficial del equipo 'Petagoras FC' en el partido 0 - 4 Calduchos FC Alineación oficial del equipo 'Calduchos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Petagoras FC Alineación oficial del equipo 'Petagoras FC' en el partido 0 - 4 Calduchos FC Alineación oficial del equipo 'Calduchos FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Petagoras FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ozren Simeunović.
  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Almeida de Petagoras va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Pedro Almeida se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ozren Simeunović es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Al minut 16, Pablo Vilas de Petagoras es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Calduchos FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb 13 minuts jugats, Björn Paulsson de Calduchos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50, Vasco Sánchez Cuberes va augmentar l'avantatge de Calduchos a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 66, el Calduchos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Uffe Sønksen, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 3.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Antonio Fernández va augmentar l'avantatge de Calduchos a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Calduchos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Björn Paulsson, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Daniel Rodríguez va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 34. En Adrián de la Torre va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Adrián de la Torre. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Juan Freixes Montes, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Juan Freixes Montes va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Vasco Sánchez Cuberes de Calduchos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vasco Sánchez Cuberes de Calduchos va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 58 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Adrián de la Torre va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Július Hricuš.