Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los yeraloko 2 (48867) - R.C.D.ESPAÑOL 12 (312271) » 100781875: T19/J4/V

Liga 100781875 Información oficial sobre el partido 100781875 en Hattrick

30.12.2006 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 4 / V.176 (5689)

Los Garrulos Lisergicos Alineación oficial del equipo 'Los Garrulos Lisergicos' en el partido 1 - 1 Sang Culé Alineación oficial del equipo 'Sang Culé' en el partido
Taylor Gipson (39') 1 - 0
1 - 1 Yuan Weiyi (40')
Los Garrulos Lisergicos Alineación oficial del equipo 'Los Garrulos Lisergicos' en el partido 1 - 1 Sang Culé Alineación oficial del equipo 'Sang Culé' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Garrulos Lisergicos Alineación oficial del equipo 'Los Garrulos Lisergicos' en el partido 2 - 0 Sang Culé Alineación oficial del equipo 'Sang Culé' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Garrulos Lisergicos

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Garrulos va ser Taylor Gipson.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ibrahim Pieters va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 50 per blocar una centrada d'en Kai Striesenou va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Garrulos.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Kai Striesenou va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mikel Borrel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lars Michelsen de Garrulos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Mikel Borrel de Garrulos per doble groga al minut 40.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Taylor Gipson va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Anthony Sands-Pearson.

Sang Culé

Goles Goles

  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador visitant Yuan Weiyi va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 40 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sang va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Javier Aramburu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Sang va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 86, quan Javier Aramburu va quedar-se sol davant el porter Mats Tuvbo, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Javier Muñoz de Sang va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Yuan Weiyi de Sang va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chai Li-Shun de Sang es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Imanol Sánchez de Sang va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Passats 69 minuts de joc, en Javier Toyos de Sang va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.