Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Neurotic (118501) - Pozico Futbol Club (313440) » 100780974: T19/J4/V

Liga 100780974 Información oficial sobre el partido 100780974 en Hattrick

30.12.2006 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 4 / V.160 (5673)

F.C. Neurotic Alineación oficial del equipo 'F.C. Neurotic' en el partido 5 - 1 River Mallorca C.F. Alineación oficial del equipo 'River Mallorca C.F.' en el partido
Pongrác Zsigmond (14') 1 - 0
1 - 1 Gustavo Gámez (26')
Pongrác Zsigmond (57') 2 - 1
Gabriel Omar Olivares (64') 3 - 1
Servan Hascoet (77') 4 - 1
Elias Jeremy Weisel (82') 5 - 1
F.C. Neurotic Alineación oficial del equipo 'F.C. Neurotic' en el partido 5 - 1 River Mallorca C.F. Alineación oficial del equipo 'River Mallorca C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Neurotic Alineación oficial del equipo 'F.C. Neurotic' en el partido 5 - 0 River Mallorca C.F. Alineación oficial del equipo 'River Mallorca C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Neurotic

Goles Goles

  • 120 Minuto 14 (Gol de falta): Una falta al minut 14 va provocar un lliure directe. Pongrác Zsigmond el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 124 Minuto 57 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 57 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Pongrác Zsigmond. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Neurotic va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gabriel Omar Olivares progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Neurotic va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Servan Hascoet progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Elias Jeremy Weisel de Neurotic va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a Neurotic per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Servan Hascoet, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Servan Hascoet! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): El jugador de Neurotic Waldek Piekarski va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ciro Ilari va entrar en el seu lloc.

River Mallorca C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Als 26 minuts de partit, Gustavo Gámez de River va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Damian Kiernozek s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Nermin Skiljic probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.