Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aserejejadejé (308318) - Los Calistros (311003) » 100779097: T19/J11/V

Liga 100779097 Información oficial sobre el partido 100779097 en Hattrick

17.02.2007 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 11 / V.126 (5639)

Aserejejadejé Alineación oficial del equipo 'Aserejejadejé' en el partido 0 - 1 Equipo Actimel Alineación oficial del equipo 'Equipo Actimel' en el partido
0 - 1 Per Thorstensson (21')
Aserejejadejé Alineación oficial del equipo 'Aserejejadejé' en el partido 0 - 1 Equipo Actimel Alineación oficial del equipo 'Equipo Actimel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aserejejadejé Alineación oficial del equipo 'Aserejejadejé' en el partido 1 - 1 Equipo Actimel Alineación oficial del equipo 'Equipo Actimel' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,1 % 1,0 % 86,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aserejejadejé

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Aserejejadejé, l'equip va recuperar la pilota al minut 53 i va contraatacar. En Roberto Abetel va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Aserejejadejé va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gigel Butoi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Roberto Abetel quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dustin Christenson de Aserejejadejé la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Dustin Christenson de Aserejejadejé per doble groga al minut 65.

Equipo Actimel

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Per Thorstensson va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Stoffe Pilmar va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 de partit, Per Thorstensson va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 66 (Lesión): El jugador de Actimel Per Thorstensson va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jon Boh va entrar en el seu lloc.