Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bechamel Juanete (1462025) - CF Nankatsu (1462023) » 86998776: T18/J7/X

Liga 86998776 Información oficial sobre el partido 86998776 en Hattrick

30.09.2006 14:25:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 7 / X.3965 (182532)

Rayo Ceuta y Melilla Alineación oficial del equipo 'Rayo Ceuta y Melilla' en el partido 2 - 3 RCD La Rioja Alineación oficial del equipo 'RCD La Rioja' en el partido
0 - 1 Oscar Sascaro (31')
0 - 2 Salvador Baracaldo (33')
Chema Vidales (36') 1 - 2
Juan Manuel Piñero (67') 2 - 2
2 - 3 Joaquín Rojas (72')
Rayo Ceuta y Melilla Alineación oficial del equipo 'Rayo Ceuta y Melilla' en el partido 2 - 3 RCD La Rioja Alineación oficial del equipo 'RCD La Rioja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Ceuta y Melilla Alineación oficial del equipo 'Rayo Ceuta y Melilla' en el partido 1 - 0 RCD La Rioja Alineación oficial del equipo 'RCD La Rioja' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Ceuta y Melilla

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): En Manolo Martí entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Melilla, un peu providencial d'en Chema Vidales va situar el 1-2 al panell digital.
  • 114 Minuto 67 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 67. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Juan Manuel Piñero va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 34 (Ocasión de falta): Melilla va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 34, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Fernando Aragón de Melilla va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 37, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manolo Martí de Melilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Manolo Martí se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

RCD La Rioja

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Passats 31 minuts de partit, Rioja es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Oscar Sascaro es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 33, Jesús del Moral va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Salvador Baracaldo que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): En Joaquín Rojas va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Manolo Oseguera va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Carlos Fuidio, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jesús del Moral no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Luis Alberto Asturg al minut 79, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jesús Mascareñas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jordi Cabanes va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Eneko María.