Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sanfrantzisko (1417712) - Club de la Lucha (1364847) » 86950765: T18/J3/X

Liga 86950765 Información oficial sobre el partido 86950765 en Hattrick

02.09.2006 14:25:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / X.2058 (170385)

Real Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Real Hospitalet' en el partido 1 - 2 metenek c.f. Alineación oficial del equipo 'metenek c.f.' en el partido
0 - 1 Javier Cerdà Palau (2')
0 - 2 Fabrizio Bennato (66')
Jaime Amieva (71') 1 - 2
Real Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Real Hospitalet' en el partido 1 - 2 metenek c.f. Alineación oficial del equipo 'metenek c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Real Hospitalet' en el partido 2 - 0 metenek c.f. Alineación oficial del equipo 'metenek c.f.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Hospitalet

Goles Goles

  • 101 Minuto 71 (Gol por el centro): Jaime Amieva de Hospitalet va demostrar les seves habilitats al minut 71 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Joanot Ulldemolins de Hospitalet va intentar batre la porteria rival al minut 29 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Alberto Illuesca de Hospitalet va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Joanot Ulldemolins no oblidarà el que li va passar durant el minut 70. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús María Izquierdo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Illuesca de Hospitalet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 61 (Tirita (médico)): José María Ibarretxe va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Hospitalet es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

metenek c.f.

Goles Goles

  • 143 Minuto 2 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de metenek eren letals, i Javier Cerdà Palau va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Daniel Igual va anar directament als peus de Fabrizio Bennato que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en José María Ibarretxe haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a metenek al minut 25.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Mauro Fernández va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Daniel Igual, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manolo Canseco de metenek es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Prieto de metenek amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): El jugador de metenek Javier Cerdà Palau va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Fernando Fargas va entrar en el seu lloc.