Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

clud yeray (779115) - El León Gallego (1414957) » 86693952: T18/J9/IX

Liga 86693952 Información oficial sobre el partido 86693952 en Hattrick

14.10.2006 15:40:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 9 / IX.680 (60951)

Potros team c.f Alineación oficial del equipo 'Potros team c.f' en el partido 1 - 5 ladrillo gafa team Alineación oficial del equipo 'ladrillo gafa team' en el partido
0 - 1 Magnus Bernlund (37')
0 - 2 Dinu Lambã (43')
0 - 3 Matthys van Zelhem (48')
0 - 4 Matthys van Zelhem (75')
0 - 5 Magnus Bernlund (86')
Valentín Sirgo (88') 1 - 5
Potros team c.f Alineación oficial del equipo 'Potros team c.f' en el partido 1 - 5 ladrillo gafa team Alineación oficial del equipo 'ladrillo gafa team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Potros team c.f Alineación oficial del equipo 'Potros team c.f' en el partido 3 - 4 ladrillo gafa team Alineación oficial del equipo 'ladrillo gafa team' en el partido
Tiene mala suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 15,9 % 58,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Potros team c.f

Goles Goles

  • 101 Minuto 88 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Valentín Sirgo trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 5 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 6 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Pablo Lauzurica va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Potros va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jeremy Duren en un 1 contra 1 amb el porter Pompei Baciu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Zinedine Merraouche de Potros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antoine Ruault.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valentín Sirgo de Potros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 69 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Pablo Lauzurica no li va importar gens ni mica.
  • 306 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Anastazy Kucy ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

ladrillo gafa team

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de ladrillo van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Magnus Bernlund.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al 43 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a ladrillo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Dinu Lambã es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Matthys van Zelhem va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Matthys van Zelhem va aprofitar un error defensiu al minut 75, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a ladrillo.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Magnus Bernlund va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Roberto Mantecón. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jesper Jensen va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pedro Arnáez.