Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Motörhead Football Club (488758) - El León Gallego (1414957) » 86693927: T18/J2/IX

Liga 86693927 Información oficial sobre el partido 86693927 en Hattrick

26.08.2006 15:40:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 2 / IX.680 (60951)

Malejan F.C. Alineación oficial del equipo 'Malejan F.C.' en el partido 0 - 2 ladrillo gafa team Alineación oficial del equipo 'ladrillo gafa team' en el partido
0 - 1 Martial Briffaut (54')
0 - 2 Magnus Bernlund (63')
Malejan F.C. Alineación oficial del equipo 'Malejan F.C.' en el partido 0 - 2 ladrillo gafa team Alineación oficial del equipo 'ladrillo gafa team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Malejan F.C. Alineación oficial del equipo 'Malejan F.C.' en el partido 3 - 0 ladrillo gafa team Alineación oficial del equipo 'ladrillo gafa team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malejan F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marcos Pedro va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jesper Jensen haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Malejan al minut 70.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Malejan va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 84 que Pompei Baciu no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

ladrillo gafa team

Goles Goles

  • 119 Minuto 54 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip ladrillo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Martial Briffaut va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Magnus Bernlund de ladrillo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 63 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Dinu Lambã quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Àlex Fuertes, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): ladrillo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan José Benedicto va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesper Jensen de ladrillo es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 9 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Mielu Constantinescu, jugador de ladrillo, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 9. Sebastião Porto e Melo, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.