Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gi3 InmoFutbol Club (988698) - S.D. Ibiza (778704) » 86688346: T18/J7/IX

Liga 86688346 Información oficial sobre el partido 86688346 en Hattrick

30.09.2006 15:40:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 7 / IX.580 (60851)

BarnaMar F.C. Alineación oficial del equipo 'BarnaMar F.C.' en el partido 0 - 2 Ceibe Alineación oficial del equipo 'Ceibe' en el partido
0 - 1 Federico Valdés (55')
0 - 2 Antonio Illescas (72')
BarnaMar F.C. Alineación oficial del equipo 'BarnaMar F.C.' en el partido 0 - 2 Ceibe Alineación oficial del equipo 'Ceibe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BarnaMar F.C. Alineación oficial del equipo 'BarnaMar F.C.' en el partido 2 - 2 Ceibe Alineación oficial del equipo 'Ceibe' en el partido
Tiene mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,4 % 32,7 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BarnaMar F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): BarnaMar va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Luis Miguel Ostiz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Francesc Palau.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Kaleel Abbas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kaleel Abbas va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a BarnaMar per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alejandro Borraz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Javier Magriñá va estar a punt de marcar al minut 57 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salvatore Sottili de BarnaMar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Portet de BarnaMar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 51 (Tirita (médico)): Adolfo Teleña va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de BarnaMar estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Ceibe

Goles Goles

  • 115 Minuto 55 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Felipe Subiza no va poder aturar Federico Valdés de Ceibe, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 55 el 0 - 1.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Antonio Illescas de Ceibe l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 72 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Ceibe van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Jaime Illescas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ceibe que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Antonio Mateu, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Mateu.