Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

leones xerezanos (1459314) - Messi & Robinho & Silva (1459311) » 75631300: T17/J12/X

Liga 75631300 Información oficial sobre el partido 75631300 en Hattrick

15.07.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 12 / X.3626 (182193)

La Rioja FC Alineación oficial del equipo 'La Rioja FC' en el partido 2 - 0 RCD Asturias Alineación oficial del equipo 'RCD Asturias' en el partido
Eloi Puig (33') 1 - 0
Manolo Cancela (40') 2 - 0
La Rioja FC Alineación oficial del equipo 'La Rioja FC' en el partido 2 - 0 RCD Asturias Alineación oficial del equipo 'RCD Asturias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Rioja FC Alineación oficial del equipo 'La Rioja FC' en el partido 1 - 0 RCD Asturias Alineación oficial del equipo 'RCD Asturias' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Rioja FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Rioja contenien la respiració mentre en Eloi Puig s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 107 Minuto 40 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Rioja, gràcies a les conegudes canonades d'en Manolo Cancela, va situar el 2 - 0 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Javier Bosch de Rioja va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Daniel Verduras es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Rioja ho intentava per la dreta per mitjà de Javier Bosch, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 234 Minuto 57 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 57 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Manuel Eceiza estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Zahid Atrabulusi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alejandro Cortés García va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Teodoro Presas de Rioja la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Fernando Sanzol, de Rioja, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Roberto Gotarda el va substituir.

RCD Asturias

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Serapio Souto va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Manuel Eceiza va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Asturias sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en José María Martín, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 38 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Antonio Luis Muñiz de Asturias va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.