Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Messi & Robinho & Silva (1459311) - Real Warhammer (1459313) » 75631270: T17/J5/X

Liga 75631270 Información oficial sobre el partido 75631270 en Hattrick

27.05.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 5 / X.3626 (182193)

RCD Asturias Alineación oficial del equipo 'RCD Asturias' en el partido 0 - 5 Andalucía FC Alineación oficial del equipo 'Andalucía FC' en el partido
0 - 1 David Abbiati (3')
0 - 2 Maurici Llenes (13')
0 - 3 David Abbiati (30')
0 - 4 Alfredo Arauzo (77')
0 - 5 David Abbiati (78')
RCD Asturias Alineación oficial del equipo 'RCD Asturias' en el partido 0 - 5 Andalucía FC Alineación oficial del equipo 'Andalucía FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD Asturias Alineación oficial del equipo 'RCD Asturias' en el partido 1 - 1 Andalucía FC Alineación oficial del equipo 'Andalucía FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,7 % 54,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Asturias

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Asturias Alejo Descarga quasi va assolir l'empat al minut 7 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 85 va fer que Xavi Clusella de Asturias hagués d'abandonar el terreny de joc. Basilio Suller va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Andalucía FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): El Andalucía era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en David Abbiati va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 13 (Gol por el centro): Maurici Llenes de Andalucía va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 13. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 30, Andalucía va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser David Abbiati.
  • 107 Minuto 77 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Andalucía Alfredo Arauzo va anotar el 0 - 4 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Maurici Llenes estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. David Abbiati va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 5 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Andalucía va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Maurici Llenes va sortir per sobre el travesser.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Enrique Segura, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Enrique Segura va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): David Abbiati va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 61, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, el Andalucía va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ignacio Machado s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Andalucía quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ignacio Machado va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Andalucía quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alejandro de la Guía va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Cepeda de Andalucía amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.