Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F.JeVyS (1462281) - C. F. Pamplona (1416841) » 75578467: T17/J13/X

Liga 75578467 Información oficial sobre el partido 75578467 en Hattrick

22.07.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 13 / X.3997 (182564)

Racing Asturias Alineación oficial del equipo 'Racing Asturias' en el partido 0 - 0 Club Extremadura Alineación oficial del equipo 'Club Extremadura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Asturias Alineación oficial del equipo 'Racing Asturias' en el partido 1 - 1 Club Extremadura Alineación oficial del equipo 'Club Extremadura' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,3 % 35,8 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Asturias

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Luis Sobrado va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Asturias se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Asturias va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 63 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juli Codina ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Óscar Castro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Asturias se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Luis Sobrado del Asturias ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Luis Sobrado de Asturias va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Oscar Maestro de Asturias va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Luis Carlos Villasana de Asturias va abandonar el terreny de joc després de 70 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Teo Río va entrar en el seu lloc.

Club Extremadura

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Extremadura Sergio Ayllón quasi marca al minut 21 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ángel Julià l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Fernando Abrisqueta va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pedro Romero, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 236 Minuto 58 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Oscar Maestro es va comportar com un juvenil al minut 58 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.