Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Toxicroak CF (1371023) - esponja f.c. (1371025) » 75344615: T17/J5/X

Liga 75344615 Información oficial sobre el partido 75344615 en Hattrick

27.05.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 5 / X.2830 (171157)

ponteareas_fc Alineación oficial del equipo 'ponteareas_fc' en el partido 1 - 0 Naranja Mecanica! Alineación oficial del equipo 'Naranja Mecanica!' en el partido
Ignasi Tena (84') 1 - 0
ponteareas_fc Alineación oficial del equipo 'ponteareas_fc' en el partido 1 - 0 Naranja Mecanica! Alineación oficial del equipo 'Naranja Mecanica!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ponteareas_fc Alineación oficial del equipo 'ponteareas_fc' en el partido 1 - 1 Naranja Mecanica! Alineación oficial del equipo 'Naranja Mecanica!' en el partido
Tiene un resultado normal 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,3 % 10,4 % 23,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ponteareas_fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Ignasi Tena va donar a ponteareas_fc un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Paulo Ruiz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Diego Orden del ponteareas_fc ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Miguel Bleda va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ponteareas_fc.
  • 220 Minuto 73 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 73 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Diego Orden va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Paulo Ruiz gairebé va marcar per a ponteareas_fc des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Paulo Ruiz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Piero Panconesi de ponteareas_fc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Guillén Anaia de ponteareas_fc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Naranja Mecanica!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Miguel Bleda va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 31 de joc.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mecanica! va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ignacio Gallego, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valerio Peñaranda de Mecanica! va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Al minut 26 de partit, el jugador Ignacio Gallego de Mecanica! es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 093 Minuto 85 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Mecanica!, Francisco Tormo va caure lesionat al minut 85, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.