Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ciudad real team (1418305) - ^RaiDDeN^ (438053) » 74686419: T17/J8/X

Liga 74686419 Información oficial sobre el partido 74686419 en Hattrick

17.06.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 8 / X.84 (96167)

Padules F. C. Alineación oficial del equipo 'Padules F. C.' en el partido 3 - 1 Puerto de Santamaria Alineación oficial del equipo 'Puerto de Santamaria' en el partido
Rafa Morales (24') 1 - 0
Jorge Garrido (50') 2 - 0
Rafa Morales (58') 3 - 0
3 - 1 Jesús Usúa (66')
Padules F. C. Alineación oficial del equipo 'Padules F. C.' en el partido 3 - 1 Puerto de Santamaria Alineación oficial del equipo 'Puerto de Santamaria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Padules F. C. Alineación oficial del equipo 'Padules F. C.' en el partido 1 - 2 Puerto de Santamaria Alineación oficial del equipo 'Puerto de Santamaria' en el partido
Tiene suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,0 % 15,0 % 60,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Padules F. C.

Goles Goles

  • 107 Minuto 24 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Rafa Morales va aconseguir per a Padules el 1 - 0 al minut 24, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 50, el Padules va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jorge Garrido, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Padules a 3 - 0. Rafa Morales va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): Jorge Garrido quasi marca en una jugada assajada de córner que Eric Companys havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luis Rebollar de Padules va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Rafael Portea gairebé va marcar per a Padules des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Carlos Arana de Padules la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Luis Rebollar de Padules va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Passats 79 minuts de joc, en Josu Juanmartí de Padules va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Puerto de Santamaria

Goles Goles

  • 151 Minuto 66 (Gol por el centro): Un mica després, Jesús Usúa de Santamaria va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Santamaria va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 12, quan Pablo Matías va quedar-se sol davant el porter Valentí Lage, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Marcelo Ribes al minut 31 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Jesús Usúa va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Santamaria que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Fernando Carvalhas, jugador de Santamaria, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 40. Fernando Puerta, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 094 Minuto 43 (Tirita (médico)): Gian-Reto Winhard va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Santamaria estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.