Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pitufos c.f. (800089) - racing de ruzafa (774035) » 73949656: T17/J10/VIII

Liga 73949656 Información oficial sobre el partido 73949656 en Hattrick

01.07.2006 15:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 10 / VIII.1150 (178693)

pitufos c.f. Alineación oficial del equipo 'pitufos c.f.' en el partido 2 - 1 racing de ruzafa Alineación oficial del equipo 'racing de ruzafa' en el partido
0 - 1 Nelson Torres (23')
Fábio Capelão (49') 1 - 1
Tauro González Martínez (90') 2 - 1
pitufos c.f. Alineación oficial del equipo 'pitufos c.f.' en el partido 2 - 1 racing de ruzafa Alineación oficial del equipo 'racing de ruzafa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
pitufos c.f. Alineación oficial del equipo 'pitufos c.f.' en el partido 4 - 1 racing de ruzafa Alineación oficial del equipo 'racing de ruzafa' en el partido
Tiene mala suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pitufos c.f.

Goles Goles

  • 111 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, Fábio Capelão va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Tauro González Martínez, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del pitufos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Tauro González Martínez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de pitufos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 el pitufos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Gabriel Leyva no va estar gens encertat.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Felipe González de pitufos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tauro González Martínez de pitufos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): Després de 21 minuts jugats, Nicolás Pacheco es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Gabriel Leyva.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Felipe González ocupà el lloc d'en Igor Herbin al 88 minuts, dos minuts després que el jugador de pitufos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

racing de ruzafa

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): En Gaudenzio Arcuanto entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al racing, un peu providencial d'en Nelson Torres va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gaudenzio Arcuanto es va quedar sol davant del porter, al minut 36. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de racing va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a David Reis, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rahamim Givon de racing la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Passats 66 minuts de joc, en Phakphoom Tukata de racing va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.