Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

racing de ruzafa (774035) - C.F Valdepeñas (314601) » 73949549: T17/J9/VIII

Liga 73949549 Información oficial sobre el partido 73949549 en Hattrick

24.06.2006 15:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 9 / VIII.1150 (178693)

racing de ruzafa Alineación oficial del equipo 'racing de ruzafa' en el partido 4 - 2 Poppy Frescos Alineación oficial del equipo 'Poppy Frescos' en el partido
0 - 1 Adalger Kamcke (17')
Rahamim Givon (30') 1 - 1
Rahamim Givon (40') 2 - 1
Rafael Romero (58') 3 - 1
3 - 2 Moritz List (65')
Gaudenzio Arcuanto (70') 4 - 2
racing de ruzafa Alineación oficial del equipo 'racing de ruzafa' en el partido 4 - 2 Poppy Frescos Alineación oficial del equipo 'Poppy Frescos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
racing de ruzafa Alineación oficial del equipo 'racing de ruzafa' en el partido 2 - 2 Poppy Frescos Alineación oficial del equipo 'Poppy Frescos' en el partido
Tiene suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 23,2 % 50,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

racing de ruzafa

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Després de 30 minuts de partit, Rahamim Givon igualava per racing en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els seguidors del racing contenien la respiració mentre en Rahamim Givon s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 130 Minuto 58 (Gol de falta): Al minut 58 en Rafael Romero va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Gaudenzio Arcuanto de racing va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Rafael Romero arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 205 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): racing va estar a punt de marcar quan Gaudenzio Arcuanto va fer una passada impressionant a Andy Bevan, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local Willem-Alexander Geldof per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Davide Salvini va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 56 (Ocasión de falta): Rafael Romero va sorprendre Davide Salvini amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Willem-Alexander Geldof de racing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Vaggelis Theodoropoulos de racing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): racing va fer una substitució al minut 68. Andy Bevan va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Nelson Torres.

Poppy Frescos

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): Amb 17 minuts jugats, Adalger Kamcke de Frescos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 153 Minuto 65 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Moritz List va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Frescos va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 65.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 35, quan en Lars Wickborn va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 209 Minuto 57 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Gaudenzio Arcuanto van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Knut Gudmestad a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Knut Gudmestad.
  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Moritz List s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.