Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Comepollilas FC (312263) - Zidane E.F. (436016) » 73184050: T17/J1/VII

Liga 73184050 Información oficial sobre el partido 73184050 en Hattrick

29.04.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / VII.705 (38741)

Bünker Alineación oficial del equipo 'Bünker' en el partido 1 - 1 Zidane E.F. Alineación oficial del equipo 'Zidane E.F.' en el partido
Alain Renouf (26') 1 - 0
1 - 1 Ronnie Skov (59')
Bünker Alineación oficial del equipo 'Bünker' en el partido 1 - 1 Zidane E.F. Alineación oficial del equipo 'Zidane E.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bünker Alineación oficial del equipo 'Bünker' en el partido 4 - 0 Zidane E.F. Alineación oficial del equipo 'Zidane E.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bünker

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats van embogir quan en Alain Renouf va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Bünker.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Anatole Le Calvez va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Mauro Laferte del Bünker ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jonas Lundhen va estar a punt d'acabar en gol al minut 84, però el porter visitant Narsutis Kulikauskis va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Laurent Leininger, el jugador de Bünker va ser expulsat al minut 30.
  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 48, José Carlos Secretário de Bünker va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 83 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 83 va fer que Anatole Le Calvez de Bünker hagués d'abandonar el terreny de joc. Oskar Nyhhall va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Zidane E.F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Ronnie Skov que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Zidane, l'equip va recuperar la pilota al minut 7 i va contraatacar. En Cristoph Göllner va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Evyatar Haymovitz quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Zidane sortien al contraatac. La falta llançada per Evyatar Haymovitz va sortir força alta sense massa perill.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Evyatar Haymovitz va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.