Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731590544

Amistoso (Int.) 731590544 Información oficial sobre el partido 731590544 en Hattrick

21.05.2024 19:15:00

ProVercelli Forever Alineación oficial del equipo 'ProVercelli Forever' en el partido 9 - 0 Targoviste FCM Alineación oficial del equipo 'Targoviste FCM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
ProVercelli Forever Alineación oficial del equipo 'ProVercelli Forever' en el partido 10 - 0 Targoviste FCM Alineación oficial del equipo 'Targoviste FCM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ProVercelli Forever

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Passats 26 minuts, Giuseppe Laiolo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. ProVercelli es posava per davant!
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Fausto Luzzi va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): ProVercelli va aconseguir el 3 - 0 quan Luciano Boschiero va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Riccardo La Palombara, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a ProVercelli.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Luciano Boschiero va incrementar l'avantatge de ProVercelli amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67, ProVercelli va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Luciano Boschiero, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de ProVercelli a 7 - 0. Luciano Boschiero va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 105 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Nicola Bassi rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Niels Kesselbach, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 8 - 0 a l'estadi!
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): ProVercelli va obtenir un penal al minut 90, que va llançar a la perfecció Giorgio Dieli. 9 - 0 a favor dels locals.

Targoviste FCM

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan Cătălin Cătănescu va estar a punt de posar per davant a Targoviste amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Carlo Maria Mazzini va impedir un gol cantat.