Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731580305

Amistoso (Int., RC) 731580305 Información oficial sobre el partido 731580305 en Hattrick

22.05.2024 10:00:00

FC Steaua Sonic Alineación oficial del equipo 'FC Steaua Sonic' en el partido 5 - 3 WEEDS UNITED Alineación oficial del equipo 'WEEDS UNITED' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Steaua Sonic Alineación oficial del equipo 'FC Steaua Sonic' en el partido 6 - 0 WEEDS UNITED Alineación oficial del equipo 'WEEDS UNITED' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Steaua Sonic

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Petr Raus va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 35.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Corria el minut 38 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Norbert Bałuk, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Steaua va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Norbert Bałuk va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Steaua pel centre va donar un gran resultat: el gol de Norbert Bałuk va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, Steaua va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Cezar Dunărinţu, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tarquinio Minichino va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Charles-Francois Blouin va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 207 Minuto 9 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Cristian Mărgineanu va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

WEEDS UNITED

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Dries Quitis quedar desmarcat i marcar per a WEEDS al minut 26. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 137 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Javier Rosado la va convertir en gol amb un remat de cap en Orest Kostenko tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 82 el marcador es va actualitzar: 4 - 2.
  • 152 Minuto 85 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 5 - 3 quan Orest Kostenko va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 85 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Javier Rosado va fer una magnífica centrada, però la rematada de Orest Kostenko va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.