Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731576049

Amistoso (Int., RC) 731576049 Información oficial sobre el partido 731576049 en Hattrick

21.05.2024 18:25:00

Winnie-Pooh and Friends Alineación oficial del equipo 'Winnie-Pooh and Friends' en el partido 3 - 2 Cazurros F.C Alineación oficial del equipo 'Cazurros F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Winnie-Pooh and Friends Alineación oficial del equipo 'Winnie-Pooh and Friends' en el partido 1 - 6 Cazurros F.C Alineación oficial del equipo 'Cazurros F.C' en el partido
Tiene suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Winnie-Pooh and Friends

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Passats 12 minuts, Heinrich Wiesmüller, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Winnie-Pooh es posava per davant!
  • 143 Minuto 52 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Winnie-Pooh eren letals, i Joachim Kwinta va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Winnie-Pooh contenien la respiració mentre en Heinrich Wiesmüller s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lorenzo Tejería! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Cazurros F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Cazurros van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 23, quan Max Hartmeyer va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 161 Minuto 58 (Gol por el centro): Als 58 minuts de partit, Piotr Niedbał de Cazurros va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gian Carlo Altieri ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Max Hartmeyer, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 11 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Gian Carlo Altieri va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 51, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Hennes Schönberger va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Atanas Peykov quasi aconsegueix empatar per Cazurros al minut 69, però Raphael Kalscheurer va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 76, en un 1 contra 1 amb el porter, però Raphael Kalscheurer va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Max Hartmeyer des de l'esquerra.