Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731574652

Amistoso (Int.) 731574652 Información oficial sobre el partido 731574652 en Hattrick

18.05.2024 18:00:00

RINASCE PIU GLORIOSA Alineación oficial del equipo 'RINASCE PIU GLORIOSA' en el partido 3 - 3 Josing F. C Alineación oficial del equipo 'Josing F. C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RINASCE PIU GLORIOSA Alineación oficial del equipo 'RINASCE PIU GLORIOSA' en el partido 3 - 0 Josing F. C Alineación oficial del equipo 'Josing F. C' en el partido
Tiene un resultado normal 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RINASCE PIU GLORIOSA

Goles Goles

  • 112 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del GLORIOSA s'esgargamellaven dempeus per esperonar Hermann-Josef Groß que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 22 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 111 Minuto 50 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Edmund Meitinger va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. GLORIOSA empatava el partit, 2 a 2, al minut 50.
  • 113 Minuto 90 (Gol por la derecha): Els jugadors del GLORIOSA amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 90, deixant Edgar Pfuel en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hermann-Josef Groß va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Kwasi Okyere Eigenheim quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El jugador de GLORIOSA Arnold Lichtenfels quasi va assolir l'empat al minut 32 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Edgar Pfuel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de GLORIOSA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El GLORIOSA va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Pascal Schmalhofer la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Josing F. C

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 14, quan Vincenzo Zavattini va posar els visitants Josing per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Crispin Schibi la va rematar Manuel Arévalo amb una magnífica volea que va fer pujar per a Josing el 1 - 2.
  • 173 Minuto 68 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Vincenzo Zavattini va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Manuel Arévalo va intentar anar-se'n per velocitat al minut 38 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.