Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731570674

Amistoso (Int., RC) 731570674 Información oficial sobre el partido 731570674 en Hattrick

18.05.2024 15:30:00

Pestimre Előre Alineación oficial del equipo 'Pestimre Előre' en el partido 3 - 1 fctokaditos Alineación oficial del equipo 'fctokaditos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Pestimre Előre Alineación oficial del equipo 'Pestimre Előre' en el partido 5 - 0 fctokaditos Alineación oficial del equipo 'fctokaditos' en el partido
Tiene mala suerte 5.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pestimre Előre

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Pestimre equilibrava la balança al minut 34. En Szabolcs Kurucsai, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): Pestimre va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 48 Markus Dart va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pestimre pel centre va donar un gran resultat: el gol de Szabolcs Kurucsai va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ciro Sedda va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Leonardo Girlinger de Pestimre gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

fctokaditos

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): En Alexandru-Daniel Ciorobâtcă donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 29 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): José Zugarrondo va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 36. En Juvenal Echaurren va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.