Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731570427

Amistoso (Int.) 731570427 Información oficial sobre el partido 731570427 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Real Sporting Atlético Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Sporting Atlético Balompié' en el partido 3 - 0 Orizaba Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Orizaba Athletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Sporting Atlético Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Sporting Atlético Balompié' en el partido 2 - 0 Orizaba Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Orizaba Athletic Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sporting Atlético Balompié

Goles Goles

  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Sporting va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 75 Adrián Ivanina va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sporting va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en David Pons progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en David Pons, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Sporting va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Diogo Sabrosa va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 239 Minuto 8 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Juan Julio Vázquez va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Carlos Ortega per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): Simon Kadijk quasi dona a Sporting l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Sporting van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Diogo Sabrosa va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Casals de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Orizaba Athletic Club

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Athletic van sortir al contraatac al minut 43, però Nicasio Orvañanos va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Athletic van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 68, però Nicasio Orvañanos va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Juan Miguel Olazábal de Athletic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marconio Arias de Athletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.