Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731568847

Amistoso (Int., RC) 731568847 Información oficial sobre el partido 731568847 en Hattrick

18.05.2024 18:00:00

Torpedo Knorpelschaden Alineación oficial del equipo 'Torpedo Knorpelschaden' en el partido 7 - 0 Mtek Alineación oficial del equipo 'Mtek' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Torpedo Knorpelschaden Alineación oficial del equipo 'Torpedo Knorpelschaden' en el partido 8 - 0 Mtek Alineación oficial del equipo 'Mtek' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torpedo Knorpelschaden

Goles Goles

  • 105 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Luis Miguel del Nuevo rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Egor Tyuvin, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, Knorpelschaden va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Rodrigo Basto, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Knorpelschaden va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gianluca Carlo Fornasini progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Knorpelschaden va augmentar la diferència quan Qasim Al-Tamimi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Laust Blom va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Knorpelschaden, Rolf Gahleitner, que va marcar, sense saber com, el 5 - 0.
  • 115 Minuto 44 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 44 minuts, Luis Miguel del Nuevo va superar per velocitat Jordi Travé per posar el 6 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Rodrigo Basto va incrementar l'avantatge de Knorpelschaden amb el 7 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 36 quan Luis Miguel del Nuevo de Knorpelschaden gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Qasim Al-Tamimi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Luis Jaramillo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Albano Mateus va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Jaramillo de Knorpelschaden va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Egor Tyuvin de Knorpelschaden la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Mtek

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Félix Villaquirán va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Reinhold Strenkert va aconseguir desviar el seu xut a córner.