Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731568330

Amistoso (Int., RC) 731568330 Información oficial sobre el partido 731568330 en Hattrick

19.05.2024 13:00:00

doncoster Alineación oficial del equipo 'doncoster' en el partido 0 - 4 Nivaria Alineación oficial del equipo 'Nivaria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
doncoster Alineación oficial del equipo 'doncoster' en el partido 0 - 2 Nivaria Alineación oficial del equipo 'Nivaria' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

doncoster

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 81 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gabarron Vervisch, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Nivaria

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Nivaria va ser finalitzada des de l'esquerra per Mauro Serra al minut 13. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Gustabo Goiatxe va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mauro Serra, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Martí Restrudis va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 2 (Ocasión evento especial): En Vasile Căprărescu, al minut 2 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Korneel Putzeys el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Fernando Parreño hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Gustabo Goiatxe havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vasile Căprărescu de Nivaria es va guanyar la targeta groga merescudament.