Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731568023

Amistoso 731568023 Información oficial sobre el partido 731568023 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Galiza F. C. Alineación oficial del equipo 'Galiza F. C.' en el partido 6 - 0 Recreativo de Biurrun Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Biurrun' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Galiza F. C. Alineación oficial del equipo 'Galiza F. C.' en el partido 7 - 0 Recreativo de Biurrun Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Biurrun' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galiza F. C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Galiza, atacant per l'esquerra al minut 7, va aprofitar el magnífic llançament de Albert Lladró per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): En Albert Lladró entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Galiza, un peu providencial d'en Muzaffar Ziyo va situar el 2-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Carlos Martínez va augmentar l'avantatge de Galiza a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jalo Kouva, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Galiza.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Galiza va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Muzaffar Ziyo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Isaac Romero es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El Galiza ho intentava per la dreta per mitjà de Laurentzi Amorortu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Carlos Martínez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Riku Jokinen va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Recreativo de Biurrun

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Aleix Saladrigas de Recreativo va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Benvido Sartal al minut 25 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kalle Kummala de Recreativo es va guanyar la targeta groga merescudament.