Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731565509

Amistoso (Int., RC) 731565509 Información oficial sobre el partido 731565509 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Medinenses Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Medinenses Futbol Club' en el partido 5 - 0 Balatonszárszó NSE Alineación oficial del equipo 'Balatonszárszó NSE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Medinenses Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Medinenses Futbol Club' en el partido 8 - 1 Balatonszárszó NSE Alineación oficial del equipo 'Balatonszárszó NSE' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Medinenses Futbol Club

Goles Goles

  • 120 Minuto 30 (Gol de falta): Medinenses va agafar avantatge al minut 30 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Hans Brusselman fent així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Medinenses va aconseguir el 2 - 0 quan Sergio Della Bartola va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 106 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Medinenses sempre confia amb les genialitats d'en Fausto Però; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 3 - 0.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Medinenses va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de José Eizmendi des de dins de l'àrea.
  • 130 Minuto 70 (Gol de falta): Als 70 minuts, Sergio Della Bartola va ampliar l'avantatge de Medinenses amb un 5 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Màrius Russiñol va rematar alt.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Conrad Meierich va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Sergio Della Bartola gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kurt Dobroschke va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): José Eizmendi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Kurt Dobroschke va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Balatonszárszó NSE

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En András Csallóközi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): András Csallóközi quasi redueix la diferència al marcador al minut 79, però una gran estirada d'en Ebbe Oversø va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Sándor Balog va fer al minut 82 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en András Csallóközi, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.