Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731563735

Amistoso (Int.) 731563735 Información oficial sobre el partido 731563735 en Hattrick

18.05.2024 15:30:00

Chelsea F.C. Alineación oficial del equipo 'Chelsea F.C.' en el partido 1 - 3 Bonebreakers Magdala Alineación oficial del equipo 'Bonebreakers Magdala' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Chelsea F.C. Alineación oficial del equipo 'Chelsea F.C.' en el partido 0 - 4 Bonebreakers Magdala Alineación oficial del equipo 'Bonebreakers Magdala' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chelsea F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Chelsea va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Ferenc Kovács rematés de volea a la xarxa. El 1 - 1 pujava al marcador al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Chelsea van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 20, però el xut de Zoltán Csöndes des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Chelsea van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 66, però Ferenc Kovács va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ferenc Papp de Chelsea la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ferenc Kovács de Chelsea va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Bonebreakers Magdala

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Hrayr Safaryan es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 71, quan Patrice Legendre va posar els visitants Bonebreakers per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Marian Czach va augmentar l'avantatge de Bonebreakers a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 1 (Ocasión por el centro): Rómulo Anselmo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 1, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Albert Balcewicz va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Patrice Legendre ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Rómulo Anselmo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 9 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Patrice Legendre, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Bonebreakers va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Jakob Elias Deschkan va marcar al minut 50 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.